KHABIB NURMAGOMEDOV

Dana White je rekao da se Khabib možda vraća. Dagestanac mu je odgovorio

Foto: Guliver Image

DAGESTANSKI MMA borac Khabib Nurmagomedov službeno se nalazi u mirovini u koju je otišao nakon što je svladao Justina Gaethjea u listopadu prošle godine. Predsjednik UFC-a Dana White i Khabib susreli su se na Fight Islandu u Abu Dhabiju. White je nakon tog susreta u medijima dao nekoliko izjava kojima je dao naslutiti da bi se Khabib mogao vratiti te da čeka pravu ponudu.

Konkretno, rekao je kako bi Dagestanac mogao biti zainteresiran za povratak ako Conor McGregor ili Dustin Poirier, koji se bore u glavnoj borbi večeri na predstojećoj priredbi u subotu, pokažu da bi mogli biti pravi izazov.

U razgovoru za ruske medije, Khabib je opovrgnuo takve glasine. "Sportaše naprijed tjera glad, to donosi motivaciju i uspjeh i bez toga nema ničega. Imam puno poslova i planova, imam i neke borce u UFC-u koje treniram, to je puno projekata. Treniram za sebe jer mi je to gušt, ali ne planiram se boriti", rekao je Nurmagomedov.

"Majka je nešto najvrjednije što imam i ne možete me natjerati da napravim nešto kako bih ju razočarao. Nemam želje ni volje prolaziti kroz borbe. Gledao sam kod svog rođaka Umara što je morao prolaziti prije borbe, hvala Bogu da sam to ostavio iza sebe", zaključio je.

Podsjetimo, Khabibu je nekoliko mjeseci prije posljednje borbe umro otac koji mu je bio i trener, a u mirovinu je otišao jer je obećao majci da se više neće boriti. Čini se da UFC radi sve kako bi organizirao revanš između njega i McGregora, ali Khabib zasad ne daje naznake da ga to zanima.

Pročitajte više