HNL

Danas se vraća HNL. Evo gdje gledati prvu utakmicu

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

PAUZA duga gotovo mjesec i pol je završena i današnjom utakmicom u kojoj se sastaju Istra 1961 i Gorica bit će nastavljeno hrvatsko nogometno prvenstvo. U pitanju je susret 21. kola Prve HNL koji se s početkom u 18 sati igra na stadionu Aldo Drosina. 

Domaćin ovu utakmicu dočekuje kao pretposljednja momčad lige s 18 bodova iz 20 odigranih utakmica i serijom od pet poraza i jedne pobjede u zadnjih šest odigranih utakmica. Trener momčadi Gonzalo Garcia nada se da bi mu momčad danas mogla do pobjede.

Evo gdje gledati

"Slijedi nam nastavak prvenstva, koje otvaramo utakmicom protiv teškog protivnika. Gorica je tim koji ima vrlo dobre igrače. Zadnjih par utakmica s njima bili smo vrlo blizu pobjede, ali nismo uspjeli pobijediti, zato je sad pred nama izvrsna prilika da to popravimo i uzmemo bodove", rekao je.

Želje Gorice, momčadi koja s 29 osvojenih bodova zauzima peto mjesto poretka klubova u Prvoj HNL, su drugačije, a čiji će se ostvariti, saznat će se nešto prije 20 sati. Prijenos utakmice je na Arena Sport 3.

Pročitajte više