SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Danska već nakon prve utakmice ostala bez legendarnog krila

Foto: Guliver Image/ Getty Images

Sve o Svjetskom prvenstvu pratite na Indexovoj temi klikom ovdje

IZBORNIK danske rukometne reprezentacije Nikolaj Jacobsen već nakon prve utakmice na Svjetskom prvenstvu morao je napraviti i prvu zamjenu.

Na utakmici Danske i Čilea u prvom kolu, u kojoj je jedan od domaćina turnira demonstrirao pravu rukometnu silu pobijedivši s 39:16, ostali su bez jednog od svojih najboljih igrača.

Hans Lindberg se ozlijedio te neće moći nastupiti u narednim utakmicama, a u danskom stožeru nadaju se da će ga spremnog imati u završnici turnira.

"Potreban mu je mir kako bi bio spreman za kasnije izazove", stoji na stranicama Danskog rukometnog saveza uz dodatak da je odluka pala nakon konzultacija s liječničkim timom.

Na poziciji desnog krila Danci imaju još i iskusnog Lassea Svana, ali su itekako svjesni koliko im ova, ali i svaka sljedeća eventualna ozljeda može stvarati velike probleme.

Rezultati by SofaScore

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više