svjetsko prvenstvo u rukometu

Danski igrači šokirani: Neke stvari s Hrvatima nam nisu jasne

Foto: EPA

DANCIMA utakmica protiv Hrvatske nije imala nikakav rezultatski značaj jer su već ranije osigurali prvo mjesto, ali su unatoč tome odigrali sjajnu utakmicu i pobjedom 38:26 izbacili Hrvatsku sa Svjetskog prvenstva.

"Ne mogu shvatiti što se dogodilo u drugom poluvremenu, to je misterij", rekao je Mads Mensah Larsen o poluvremenu koje je Hrvatska izgubila deset razlike. 

"Neke stvari s Hrvatima nisu jasne. Njihova momčad bila je u totalnom neredu, a mi koncentrirani", dodao je Mensah Larsen, strijelac tri pogotka.

Hrvatskom predstavom bio je šokiran i Kevin Moller.

"Pogledao sam na semafor i vidio da vodimo 10 razlike. Onda sam shvatio da ih možemo totalno pregaziti. Naravno da me to iznenadilo, ne očekujete to od rukometne nacije kakva je Hrvatska. Bili su umorni i depresivni u drugom dijelu."

Danci su zbog crijevne viroze protiv Hrvatske igrali bez nekoliko ključnih igrača, izbornik Nikolaj Jacobsen do posljednjeg trenutka nije znao tko će zaigrati.

"Mislio sam da će Hrvati poginuti za četvrtfinale", rekao je danski rukometaš Nikolaj Oris Nielsen.

Loša predstava Hrvatske i sjajna Danske omogućila je Kataru da s druge pozicije ode u četvrtfinale. Tamo će Katar igrati protiv Švedske, a Danska protiv domaćina Egipta.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više