Danski reprezentativac pojačava redove Zagreba!

"NE BIH rekao da smo blizu dovođenja, nego mogu samo reći da razgovaramo i pregovaramo. Boesen bi trebao stići u Zagreb za desetak dana na dogovor. Tu bi trebali napraviti liječnički pregled i, ako je sve u redu, trebali bi probati stići do dogovora oko financija", rekao je u razgovoru za Index glavni menadžer Zagrebovih rukometaša Zoran Gobac potvrdivši da je hrvatski prvak zapikirao kupnju danskog reprezentativca.

Radi se o 30-godišnjem vanjskom igraču koji može igrati na sve tri pucačke pozicije. Boesen je neko vrijeme dijelio svlačionicu i s Ivanom Balićem za vrijeme igranja u Portland San Antoniju, a trenutačno nastupa za njemački Fleinsburg.

"U njegovom ugovoru ima klauzula koja omogućava raskid, tako da ne bi trebalo biti problema. Ako naravno dođe do dogovora", dodao je Gobac.

"Nismo podbacili, niti prebacili"

Boesen bi trebao služiti kao odmor za Tončija Valčića koji se troši u napadu, ali i igrajući gotovo cijele utakmice i u obrani.

"Tražimo u skladu s mogućnostima. On je bio želja stručnog stožera, odnosno trenera, a Uprava pokušava dovesti igrače koje trenutačno možemo kupiti", objasnio je Gobac dodavši par riječi o dosadašnjem dijelu sezone.

"Niti smo podbacili, niti smo, kako se kaže, napravili prebačaj. Za sada ispunjavamo plan koji smo si zadali, a za dalje ćemo vidjeti."

Pročitajte više