Dario Bel sudi dvoboj Lokomotive i Dinama, a debitirat će mladi sudac

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

ODREĐENE su službene osobe za prvenstvene utakmice 31. kola SuperSport HNL-a koje se igraju sljedeći vikend (od 20. do 25. veljače). Najzvučnija utakmica kola igra se u nedjelju u Kranjčevićevoj između Lokomotive i Dinama, a nju će suditi Dario Bel. Njegovi pomoćnici će biti Marjan Tomas i Kruno Šarić, a četvrti sudac će biti Zdenko Lovrić. U VAR sobi će sjediti Mario Zebec i njegov pomoćnik Ivan Starčević.

Bel je dijelio pravdu i na zadnjem dvoboju Lokomotive i Dinama u Kranjčevićevoj. Utakmica je odigrana u veljači, a završila je remijem 2:2. Zanimljivo je primijetiti da će u nadolazećem kolu suditi vrlo mlada sudačka postava. Bel je s 35 godina najstariji među njima. Dvoboj Rijeke i Gorice će suditi 28-godišnji Mateo Erceg, a njegov vršnjak Patrik Kolarić će suditi utakmicu između Slavena i Hajduka u Koprivnici.

Debitira novi sudac

30-godišnji Ante Čulina će dijeliti pravdu na utakmici Osijeka i Istre, a u ponedjeljak će na utakmici između Rudeša i Varaždina svoj SHNL debi upisati Oliver Romić iz Osijeka. Njemu je 28 godina, a ove sezone je osam puta bio četvrti sudac u najjačem rangu hrvatskog nogometa te je bio glavni sudac na 11 utakmica drugog ranga i dvije utakmice SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Dokument: HNS

 

Pročitajte više