Dario Šimić žudi za povratkom u Dinamo

IAKO SU najave Zvjezdana Cvetkovića o mogućem povratku Milanova braniča Darija Šimića u Dinamo mnogima zvučale neuvjerljivo, povremeni hrvatski reprezentativac ustvrdio je kako jedva čeka povratak u Maksimir.

Podsjetimo, Cvetković je ovih dana kazao kako Dinamu, budući da aktualna modra momčad igra kao skupina izgubljenih individualaca, treba vođa na terenu, a njega vidi u liku bivšeg Dinamovca Darija Šimića.

"Iskreno, jedva čekam da se vratim. Želio bih doći, ponovo zaigrati za Dinamo i pomoći. Kad se sjetim prošlih sjajnih vremena, karantena u Bežancu, druženja i prijateljstva, odmah bih spakirao putne torbe." - kazao je Šimić u razgovoru za Sportske novosti.

Iako Dario već dugo vremena "glanca" klupu u Milanu, što naravno nije sramota jer "milanezi" imaju jednu od najboljih obrana na svijetu, pitanje je kako će na Dinamovu eventualnu ponudu reagirati klub, za kojeg ugovor veže Šimića na još dvije godine.

"Sad bi trebalo razgovarati, vidjeti što misle u klubu, kakvi su njihovi planovi, razmišljanja. Uskoro ću znati mišljenja trenera i svih ostalih kad je u pitanju sljedeća sezona. Jedno je moja želja, a drugo su profesionalni i poslovni odnosi." - dodao je Dario.

Dodajmo za kraj da bi se Dariov brat Josip, također bivši igrač Dinama, u ponedjeljak trebao sastati sa budućim sportskim direktorom kluba Zvjezdanom Cvetkovićem, te porazgovarati o mogućnosti povratka u Dinamo. Josip, koji je slobodan igrač, pokazao je veliki interes za igranje u Dinamu.

Pročitajte više