Davor Kus ponovno u Ciboni

BIVŠI igrač grčkog AEK-a vratio se u Hrvatsku, točnije u Zagreb u kojem je potpisao jednogodišnji ugovor sa svojim bivšim matičnim klubom Cibonom VIP. Kus je u Ciboni igrao do kraja sezone 2003./2004., a imao je prosjek 7.8 bodova i 2.2 dodavanja.

Nakon Marcelića i Skelina, u redove Cibone VIP vratio se i ovaj 27-godišnji Riječanin, a povratkom Kusa iz AEK-a riješeno je pitanje prvog razigravača.

Na službenim stranicama kluba navodi se da su Vukovi trenutno u potrazi za kvalitetnom zamjenom za Kusa i šutera, te da trener Anzulović ima želju da oba igrača budu iz domaćih redova.

Zbog toga je moguće da Uprava kluba iz Tornja otvori pregovore s Marinom Badžarićem, jedinim reprezentativcom koji je trenutno bez kluba.

Jadransport piše kako je jedan od potencijalnih kandidata za dres Vukova i slovenski košarkaš Samo Udrih, stariji brat slovenskog NBA-ovca Bene Udriha, koji je prošlu sezonu također poroveo u AEK-u.

26-godišnji Udrih bio je najbolji mladi igrač 1998/1999. godine, a 2001. i 2002. godine sudjelovao je na slovenskim All Star utakmicama.

Pročitajte više