MANCHESTER CITY

De Bruyne: Ne razmišljam o Messiju. Briga me što nije došao

Foto: Getty Images/Guliver Image

MANCHESTER CITY preskočio je 1. kolo Premiershipa, odnosno njegova utakmica s Aston Villom odgođena je jer je Guardiolina momčad dobila malo više vremena za odmor nakon Lige prvaka.

City se vraća sljedećeg vikenda u gostima kod Wolverhamptona, a Guardiolina momčad je prema kladionicama veliki favorit za naslov prvaka. Ključni Cityjev igrač Kevin De Bruyne je uoči početka sezone dao veliki intervju Daily Mailu u kojemu se, između ostaloga, dotaknuo i Lionela Messija.

Argentinac je u kaotična dva tjedna rata s Barcelonom bio na korak do prelaska u City, ali do tog transfera ipak nije došlo. Messi ostaje na Nou Campu još jednu sezonu i onda će otići najvjerojatnije kao slobodan igrač.

"Iskreno, nisam o tome uopće razmišljao. Stvarno me nije bilo briga hoće li doći ili ne. Naravno da bi bila velika stvar da je došao k nama, ali uopće se time nisam zamarao. Siguran sam da bi klub vrlo brzo vratio sve što bi u njega uložio jer Messi sa sobom dovodi i bogate sponzore, ali to sad više nije važno", rekao je De Bruyne pa dodao:

"Ne zamaram se stvarima koje bi se mogle dogoditi. Igram s igračima s kojima dijelim svlačionicu i mislim da smo jako, jako dobra momčad. Glupo je sad nagađati kako bismo izgledali da neki novi igrač dođe. Ovo će biti velika godina za Phila Fodena. Njegova karijera ovisi samo o njemu jer ima golemi potencijal", rekao je Belgijac.

Pročitajte više