De Gea u iznenađujućem transferu napušta Europu?

Foto: EPA

DAVID DE GEA odbio je višemilijunsku ponudu iz Saudijske Arabije i karijeru neće nastaviti kao suigrač Cristiana Ronalda i Marcela Brozovića u Al Nassru. To tvrde španjolski mediji, otkrivajući usput da bi mogao prema MLS-u, Lionelu Messiju i Inter Miamiju.

Španjolac, koji je odigrao 45 utakmica za reprezentaciju i koji je prošle sezone bio proglašen najboljim golmanom Premier lige, bez kluba je otkako nije ispregovarao produženje ugovora s Manchester Unitedom. Za engleskog velikana odigrao je 545 utakmica, 190 bez primljenog gola, a s njim je osvojio englesko prvenstvo i Europa ligu.

Odbio Al Nassr, čeka se odluka

Prema pisanju engleskih i španjolskih medija, Al Nassr je De Gei nudio dva milijuna eura mjesečno za potpis ugovora, no on je tu ponudu odbio. Moguće i zbog interesa koji je pokazao Inter Miami, klub u suvlasništvu Davida Beckhama, u kojem nastupaju Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba i koji navodno zove i Luisa Suareza i Ivana Rakitića.

Osim interesa iz MLS-a, De Gea navodno ima još nekoliko opcija. Spominju se mogući povratak u Atletico Madrid, Valencia i Betis, ali i mogući ulazak u španjolskog drugoligaša Eldense. De Gea se ovih dana raspitivao o potencijalnoj kupovini tog kluba jer aktualni predsjednik Pascal Perez odlazi nakon što je klub poslije 60 godina uspio profesionalizirati.

Pročitajte više