Debi Cro Copa u UFC-u najavili kao povijesni meč

NA INTERNET stranicama UFC-a i službeno najavljen spektakl "UFC 67: All or Nothing" u kojem će svoj debi imati i Mirko Filipović.

Iako u UFC-u nisu sigurni je li Mirkov nadimak "Cro Cop" ili "Cro Crop", kako ga nekoliko puta nazivaju u tekstu, predsjednik UFC-a Dana White siguran je da je Mirko jedan od najboljih boraca borilačkih vještina na svijetu.

Osim Mirka, svoj prvi nastup imat će i Quinton "Rampage" Jackson.

"Ovo dokazuje moju namjeru da u UFC-u nastupaju svi najbolji borci. 3. veljače Mirko "Cro Cop" i Quinton "Rampage" Jackson će prvi put nastupiti u UFC-u i imati priliku dokazati da su među najboljim svjetskim borcima u svojim kategorijama.", rekao je Dana White, predsjednik UFC-a.

Više puta se u tekstu posvećenom UFC-u 67 spominje Mirko Filipović, a borba "Cro Cropa" protiv Eddiea Sancheza, koji uoči meča s Mirkom ima stopostotni učinak iz osam mečeva, najavljuje se kao povijesna.

Mirko je Amerikancima najpoznatiji po udarcima kojima razara protivnike, pogotovo svom high kicku, a navode da dolazi u potpunosti spreman za svakog protivnika kojeg bi mu UFC mogao suprotstaviti u ringu.

Njegov prvi protivnik Eddie Sanchez, poznat po snažnim udarcima šakama, uvjeren je da je dovoljan jedan dobro plasiran desni kroše da meč završi u njegovu korist, ali vjerujemo da će se Mirko pobrinuti da Amerikanci upamte njegov pravi nadimak "Cro Cop".

M.Č.

Pročitajte više