Del Piero o čudesnom Argentincu: "Moji slobodnjaci su i dalje bolji"

Foto: Getty Images/Guliver Image

LEGENDARNI talijanski reprezentativac i bivši nogometaš Juventusa Alessandro Del Piero dao je intervju za službene stranice UEFA-e.

U razgovoru za UEFA-u Del Piero je govorio o Juventusu, a jedna od tema razgovora bio je i mladi veznjak Juvea Paulo Dybala.
 
Del Piero je u svojoj karijeri bio prepoznatljiv po sjajnom izvođenju slobodnih udaraca, u čemu je velik napredak pokazao mladi Argentinac.
 
"Paulo Dybala? Što se tiče slobodnih udaraca, ja sam i dalje bolji od njega, no Paulo je mlad i ima vremena da postane još bolji i da me prestigne. Ja sam uživao kad sam igrao, sad je njegovo vrijeme da zablista. Želim mu sve najbolje u budućnosti i smatram da je on sjajan igrač koji može puno dati Juventusu", rekao je Del Piero.
 
Talijan je u karijeri zabio 23 gola iz slobodnih udaraca, dok je Dybala to napravio deset puta. Dybala ima tek 24 godine i velika je karijera pred njim. Ako nastavi ovako, na pravom je putu da pretekne legendarnog talijanskog napadača.
 
Del Piero je prokomentirao i svog velikog prijatelja Gianluigija Buffona.
 
"Mislim da svi jedva čekaju vidjeti kako podiže pehar Lige prvaka, no kako god bilo, on će uvijek za mene biti broj jedan."
 
Del Piero je u dresu Juventusa odigrao 513 utakmica te postigao 208 golova.
 
 
 
 

Pročitajte više