Delegacije Dinama i AIK-a zajedno položile vijenac na grob Ivana Turine

Foto: Alen Szabo/GNK Dinamo

OVOGA je četvrtka, 2. svibnja, prošlo 11 godina otkako je preminuo bivši golman Dinama Ivan Turina. Tim su povodom delegacije Dinama i švedskog AIK-a, zajedno s predstavnicima navijača obaju klubova, u društvu Ivanove obitelji položili vijence i zapalili svijeće na njegovu posljednjem počivalištu na zagrebačkom Miroševcu.

Dinamovu su delegaciju, između ostalih, predvodili predsjednik Velimir Zajec, predstojnik ureda predsjednika, Sanjin Španović, sportski direktor Marko Marić i Turinini nasljednici u Dinamovu dresu, aktualni plavi vratari Danijel Zagorac i Faris Krkalić.

Obitelj i navijači zajedno

Počast su odali u društvu Ivanove obitelji – bili su tu supruga Senka, djeca Tia, Tara i Bruno-Ivan, majka Ana i sestra Ivona. U posjetu su, Ivanu u spomen, bili i njegovi nekadašnji maksimirski suigrači Jerko Leko i Ante Tomić kao i brojni drugi prijatelji, poznanici i štovatelji...

Prije odlaska na posljednje počivalište Ivana Turine, delegacija kluba ugostila je njegovu obitelj i pritom ga se, uz prigodni ručak u plavom salonu, prisjetila kroz razgovor pun emocija i sjete, ali i evociranje vedrih trenutaka provedenih uz našeg Ivana.

Uz njih su bili i navijači Dinama i AIK-a kao i brojni Ivanovi prijatelji. Tom prigodom njegov sin i kćeri, kao i nećak i nećakinje, zajedno s predstavnicima kluba prisjetili su se Ivanove ostavštine i pritom fotografirali uz trofeje koje je osvojio u Dinamu.

Pročitajte više