Delegacije Hajduka i Dinama će zajedno ručati prije derbija. Evo tko nije pozvan

Foto: HINA

VELIKI derbi između Hajduka i Dinama igra se u subotu od 19:30 u sklopu 28. kola SuperSport HNL-a. Uoči derbija ove momčadi nalaze se vrlo blizu na tablici - Dinamo uz utakmicu manje na trećem mjestu ima samo bod manje od drugoplasiranog Hajduka - pa ne treba isticati koliko je i jednima i drugima ovaj susret važan da dostignu vodeću Rijeku.

Ipak, Dinamu je ova utakmica i prilika da pokaže da je došlo do potpunog zaokreta kada je vodstvo kluba u pitanju. Jedan od koraka u tom smjeru je zajednički ručak delegacija dvaju klubova prije utakmice. Nije to osobita novost, ta se tradicija vratila već s početkom ove sezone, ali sada će na njoj prvi put biti nova struja - Velimir Zajec i njegovi suradnici.

Dakle, na ručku neće biti aktualnih članova Uprave koji pripadaju "prošlim vremenima". Radi se dakle o Vlatki Peras, Darku Podnaru i Danijelu Tomačiću koje je Zajec odlučio preskočiti za ovo druženje. Zajeca će na ručku pratiti tri člana izvršnog odbora, Zrinko Hržić, Ivan Nauković i Većeslav Bergman, te član dosadašnjeg Nadzornog odbora Saša Pavličić-Bekić. 

Pročitajte više