Delije upale na trening i išamarale Koromana

DINAMO i Hajduk nisu jedini klubovi gdje navijači upadaju na treninge i press konferencije u namjeri da naprave malo reda. Naši istočni susjedi imaju još ozbiljnijih problema. U Zvezdi, najme, navijači upadaju na treninge i šamaraju igrače.

Pedesetak Delija jučer je sačekalo svoje "mezimce" uoči večernjeg treninga kako bi im očitali bukvicu uoči važne utakmice protiv ciparskog Apoela. Usred "ribanja" situacija je izmakla kontroli pa je jedan mlađi Delija išamarao bivšeg kapetana Crvene Zvezde, Ognjena Koromana.

"Što se tako ponašaš", obratio se Koromanu kojemu se omaknuo osmijeh i koji nije najpozornije slušao navijačke upute kako braniti "crveno-bele" boje.

"Bila je to zaista neugodna situacija. Igrači su prije treninga održali sastanak s predsjednikom Spasojevićem i direktorom Bunjevčevićem, a čim su se uputili na teren, bili su iznenađeni kad su vidjeli da ih tamo čekaju Delije. Navijači su imali namjeru samo upozoriti igrače, nisu htjeli poduzimati radikalne mere."

"I dok su vođe govorile igračima da se više ne smiju poigravati svijetlom tradicijom i renomeom kluba, jedan od mlađih Delija je povikao: 'Što se tako ponašaš?'. Bilo je jasno da misli na Ognjena Koromana, jer ga je već sljedećeg trenutka bacio na zemlju. Srećom, na Marakani je bilo i pribranih, tako da je situacija brzo sređena. Govor je ubrzo završen i igrači su počeli trening. Inače, trener Zdenjek Zeman bio je u šoku kad je vidio navijača kako udara Koromana. Rekao je da to u karijeri nije doživio", prenosi anonimni izvor Press Onlinea.

Zvezdaši danas traže prolazak u 1. kolo Kupa Uefa protiv Apoela iz Nicosije. Utakmica se igra u 20 sati i 15 minuta u Beogradu, a prvi dvoboj na Cipru završio je 2:2.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više