Dembélé prihvatio ponudu PSG-a. Sad kreće borba s vremenom do ponoć

Foto: Profimedia

PSG je sve dogovorio s Ousmaneom Dembéléom, ali transfer mora zaključiti večeras do ponoć. Razlog je taj što Dembélé u ugovoru s Barcelonom ima klauzulu prema kojoj do 1. kolovoza može otići za 50 milijuna eura, a nakon tog datuma košta 100 milijuna.

PSG je u subotu poslao pismo Barceloni tražeći dozvolu za pregovore s francuskim nogometašem, ali je katalonski klub to glatko odbio. Barcelona ne želi nikakve pregovore s francuskim prvakom te neće pustiti Dembéléa za manje od odštetne klauzule. S Dembéléom su se tijekom vikenda sastali čelnici Barcelone, pokušao ga je nagovoriti i trener Xavi da ostane na Camp Nou, ali on je odlučio otići. Fabrizio Romano javlja da je 26-godišnji ofenzivac dogovorio petogodišnji ugovor s PSG-om.

"Sad ostaje samo borba s vremenom da se sve završi do ponoć. Barcelona će novac zarađen od Dembéléa uložiti u dovođenje Joaoa Cancela", tvrdi Romano.

Dembélé je u Barcelonu stigao prije šest godina za 135 milijuna eura. Odigrao je 185 utakmica i zabio 40 golova uz 43 asistencije. 

Pročitajte više