TORCIDA BLOKIRALA ULAZ U ZAGREB Na Lučkom plaća kovanicama! "Dosta nam je"

Foto: Hina, Dalmatinski portal

UOČI najvećeg hrvatskog derbija na Maksimiru Hajdukovi navijači su na neobičan način protestirali zbog stanja u hrvatskom nogometu.

Par sati do utakmice navijači Hajduka stvorili su veliku gužvu na ulazu u Zagreb nakon što su cestarinu odlučili platiti kovanicama, najsitnijim koje su mogli naći, te tako blokirali ulaz u grad.

"Torcida je danas još jednom ukazala na probleme i nepravilnosti u hrvatskom nogometu. Pasivnost onih koji mogu riješiti ovaj problem znači da podržavaju ovakav HNS i ljude koji trenutačno vode hrvatski nogomet, a to je situacija s kojom se Torcida i navijači Hajduka ne mogu pomiriti. Dosta nam je praznih obećanja lokalnih i svih drugih političara koje možemo čuti pred svake izbore. To nas više ne zanima i ne zadovoljava", rekao je za Dalmatinski portal glasnogovornik Torcide Damir Gruić.

Usprkos gužvi, torcidaši su stigli na stadion u velikom broju. Na početku utakmice na južnoj tribini je bilo oko tisuću navijača "Bilih".

 

UTAKMICU PRATITE NA INDEXU OD 15 SATI. Šaljite nam svoje fotografije i snimke s utakmice na desk@index.hr.

14:25 I Torcida je stigla pred stadion.

14:00 Pratite LIVE STREAM atmosfere ispred Maksimira sat vremena do najvećeg hrvatskog derbija.

13:40  Stvara se gužva i oko Maksimira. Velik broj navijača je tek stigao po svoje ulaznice.

13:30 Bad Blue Boysi su najavili dolazak na utakmicu u velikom broju, a stiže i brojna Torcida iz svih krajeva Hrvatske.

Zbog dolaska navijača s Juga stvorene su velike gužve na naplatnim kućicama u Lučkom gdje je nastala kilometarska kolona jer su torcidaši odlučili platiti autocestu u kovanicama, točnije lipama. Tome su, kažu, htjeli ukazati na neizdrživo stanje u hrvatskom nogometu.

13:00 DVA SATA SU DO POČETKA DERBIJA!

Pogledajte atmosferu ispred Maksimira.

Pročitajte više