Desetkovani Hajduk stiže u goste motiviranom Slavenu

Foto: Hina

HAJDUK u nedjelju gostuje u Koprivnici kod Slavena.

"Slaven je vrlo dobra momčad i čeka nas teška utakmica. Ovim putem im čestitam na pobjedi protiv Rijeke i plasmanu u finale Kupa. Oni su ove sezone odigrali kvalitetno i protiv Dinama i protiv Rijeke", u uvodu je rekao trener Bijelih Damir Burić.

Hajduk za okršaj sa Slavenom ne može računati na devet igrača; Nižića, Vlašića, Bencuna, Veleza, Ohandzu, Sušića, Šimića, Arteagu, Pejića.

"Vjerujem u svoje momke, nadam se da će pokazati što mogu", rekao je Burić, a onda udijelio packu novinarima koji kritiziraju njegove mlade igrače.

"Smirite tenzije. Sad igramo s mladima, o tome pišite, to su stvari koje su evidentne".

Trener Slavena Željko Kopić ove je sezone hit-trener u HNL-u.

"Hrvatska je bogata dobrim trenerima. Kopić je talentiran i to je pokazao u Zagrebu i Slavenu. Vidi se njegov rukopis", pohvalio je Burić svog kolegu.

Kopić: Ako ćemo igrati kao protiv Rijeke, nema straha

S druge strane, Kopićeva momčad je silno motivirana pred veliki dvoboj.

"Sve je otvoreno i sigurno nas očekuje jako zahtjevna utakmica jer Hajduk je uvijek Hajduk i opasan suparnik kojeg treba i te kako respektirati, ali isto tako pokazati da smo mi domaćini. Uvjeren sam da ćemo igrati angažirano i motivirano uz maksimalnu borbenost, jer samo tako možemo do željenog rezultata. Ako ćemo igrati kao s Rijekom onda ne strahujem za uspješan rezultat", rekao je trener Slavena.

Utakmica počinje u 15 sati.

Pročitajte više