Di Marzio najavio Perišićev povratak u Hajduk, javio se i Romano

Foto: Milan Šabić/Pixsell

IVAN PERIŠIĆ je blizu povratka u Hajduk, objavio je dobro upućeni talijanski novinar Gianluca Di Marzio. "Hrvatski reprezentativac odlučan je vratiti se u Split s obitelji", tvrdi Di Marzio.

Talijanski stručnjak za transfere navodi da će Perišić uskoro raskinuti ugovor s Tottenhamom i nakon toga bi trebao potpisati za Hajduk. Ugovor s Tottenhamom ima još godinu dana. Prošle sezone je 34-godišnjak, koji igra na poziciji lijevog krila, odigrao 44 utakmice za londonski klub i imao 12 asistencija uz jedan gol.

Romano: Nikakva odluka još nije donesena

Nakon Di Marzija se javio i Fabrizio Romano, najpouzdaniji novinar kad su u pitanju transferi. Objavio je da zasad nema konkretnih naznaka da će Perišić napustiti Tottenham u ovoj fazi prijelaznog roka te da nikakva odluka nije donesena.

Proteklih dana Perišić je trenirao u Splitu, a navijači su navalili na njegove društvene mreže prizivajući povratak u Hajduk. Jučer se pojavila informacija iz Turske da je Perišić blizu Fenerbahčea, ali da od turskog kluba traži čak 11 milijuna eura. 

Perišić na dočeku na Rivi: Nećete još dugo čekati moj povratak

Podsjetimo, Perišić je na proslavi osvojene bronce s hrvatskom reprezentacijom prošle godine na splitskoj Rivi najavio povratak u Hajduk. 

"Po titulu s našim najdražim Hajdukom ćemo ići, rekao sam ubrzo, neću reći i koje godine. Nećete još dugo čekati moj povratak", rekao je Perišić na dočeku na kojem su ga dočekali transparenti s porukom "Ivane, vrime je."

Perišić je ponikao u Hajduku, ali nikad nije zaigrao za prvu momčad jer je prije debija 2006. godine otišao u Sochaux. 

Pročitajte više