Di Stefano sada hvali "miša": Mourinhovi ratnici proždrli su Barcelonu

LEGENDA Reala i svjetskog nogometa Alfredo di Stefano, promijenio je mišljenje o Joseu Mourinha nakon osvojenog Kupa kralja.

Nakon "clasica" odigranog u Primeri (1:1) prošlog vikenda, Di Stefano je oštro kritizirao Realovu igru rekavši da je u tom susretu "Barcelona bila lav, Real miš". Nakon Realove 1:0 pobjede nad Barcelonom u finalu Kupa kralja Di Stefano je ipak morao odati priznanje Mourinhu.

"Hrabrost i smjelost, apetit madridskih igrača za pobjedom ne događa se samo pritiskom na prekidač. Bio je to rezultat rada pod Mourinhom otkako je stigao u klub. Nadam se da će ostati još puno godina. Bijeli ratnici proždrijeli su Barcelonu" komentirao je Di Stefano za Marcu.

Beckham: Uživao sam u Realovoj pobjedi


"Bilo je lijepo vidjeti pobjedu Reala nad Barcelonom i gledati finale Kupa kralja kao navijač madridskog kluba" izjavio je igrač LA Galaxyja.

Igranje u Realu od 2003. do 2007. godine ostavilo je traga na Beckhamu, koji se u navijačkom smislu osjeća "madridistom".

"Bila je to važna pobjeda. Kup kralja u Španjolskoj je vrlo važno natjecanje. Izboriti naslov, posebice u srazu s Barcelonom, predstavlja posebno postignuće. Barcelona je sjajna momčad, vjerojatno najbolja na svijetu u ovom trenutku uz Manchester United.

 Kako je igrati "clasico"? Kada se sučeljavate Barceloni, trebate jako puno vjere u sebe. Takva vas momčad tjera na najbolje od vaših mogućnosti. Barcelona danas ima fantastične igrače. U sljedeće dvije utakmice bit će vrlo tijesno" najavio je Beckham.

Čitatelji Marce uvjereni u Realov trijumf u polufinalu Lige prvaka


Madridska Marca, najčitaniji španjolski sportski dnevnik, pitala je svoje čitatelje tko u španjolskom derbiju polufinala nogometne Lige prvaka ima više izgleda.

Od ukupno 39.930 ljudi, koliko ih se javilo do zaključenja ankete, njih 24.396 (61.1 posto) glasovalo je za konačnu pobjedu Reala.

Na Barcelonu je otpalo 15.534 odnosno 38.9 posto glasova.

Prvi je polufinalni dvoboj španjolskih rivala na rasporedu sljedeće srijede, dok se uzvrat igra u utorak, trećeg svibnja.

Pročitajte više