Didulica na izlaznim vratima Alkmaara?

AKTUALNI nogometni prvak Alkmaar osnažio je svoje redove za nastavak sezone novim vratarom, 20-godišnjim Kostarikancem Estebanom Alvaradom Brownom.

Nizozemski nogometni portal elfvoetbal.nl piše kako bi takav potez uprave kluba trebao značiti odlazak jednog od aktualnih vratara, budući ih Alkmaar ima tri na platnom spisku. Pokraj Hrvata Joeyja Didulice tu su Argentinac Sergio Romero i Nizozemac Erik Heijblok.

Alvarado je impresionirao igrama prošle godine na Svjetskom U20 prvenstvu u Egiptu, gdje je njegova Kostarika osvojila četvrto mjesto, a on je izabran za najboljeg vratara turnira.

Alvarado Brown dolazi u Alkmaar iz kostarikanskog kluba Deportiva Saprisse na posudbu s opcijom trajnog produljenja na kraju sezone, kada bi prema nagađanjima klub trebao napustiti upravo Didulica koji je u prosincu javno iskazao nezadovoljstvo iznenadnom smjenom Ronalda Koemana s mjesta trenera.

Didulica je ove sezone nastupio tek u dvije utakmice u nizozemskom prvenstvu, te je drugi izbor aktualnog menadžera Dicka Advocaata iza Romera. Njegov ugovor s Alkmaarom istječe u lipnju 2012. godine.

Pročitajte više