Didulica: Postat ću prvi golman reprezentacije

HRVATSKI vratar Joseph Didulica, koji je nedavno proglašen najboljim golmanom austrijskog prvenstva, najavio je kako će "jednog dana postati prva hrvatska jedinica".

Podsjetimo, prije nekoliko dana Didulica je proglašen najboljim golmanom austrijske lige, te trećim najboljim igračem prvenstva u 2004. godini. Austrijski su mediji oduševljeni Diduličinim obranama, te ističu kako Didulica definitivno zaslužuje sudjelovanje u izboru za najboljeg igrača austrijske lige.

Didulica je u razgovoru za Sportske novosti otkrio kako mu je jedna od glavnih ambicija postati prvi vratar hrvatske reprezentacije, a na novinarski upit je li se pokajao kad je umjesto australskog državljanstva izabrao hrvatsko, Joe je odgovorio: "Nikad, ni u snu!"

"Jednog dana ću, ako Bog da zdravlja, biti prva hrvatska jedinica. Uzdam se u onu "strpljen-spašen". Prije je broj jedan bio Pletikosa, sad je to Butina, obojica su odlični vratari, sjajni ljudi i prijatelji. Među nama nema nesloge, samo konkurencija, a to je zdravo i dobro za uspjeh kolektiva." - ustvrdio je Didulica.

Pročitajte više