Diego smiruje situaciju: Možemo osvojiti Kup Uefa i bez mene

MOMČAD Werdera ima jedan poveći problem. U finalu Kupa Uefa morat će igrati bez alfe i omege, velikog brazilskog fantaziste Diega.

Werder je u Hamburgu pobijedio HSV s 3:2 u uzvratnoj polufinalnoj utakmici, te anulirao domaći poraz od 1-0. Diego je u 29. minuti zabio gol nakon vrlo lijepe akcije za 1:1, ali je 12 minuta kasnije zaradio žuti karton zbog kojeg nema pravo nastupa u finalu.

Diego za tu situaciju krivi svog sunarodnjaka Alexa Silvu iz HVS-a.

"Nažalost, tu ne mogu ništa promijeniti. Silva me opsovao, nakon toga me i odgurnuo. Ja nisam odgovorio, ali sam ipak dobio žuti karton", jadao se Diego.

"Ipak, najvažnije je da smo u Hamburgu napravili veliki posao. Imamo dovoljno jaku momčad, možemo i bez mene u Istanbulu osvojiti trofej", optimist je Brazilac.

"Diego će nam jako nedostajati u Istanbulu. Jako sam ljut na suca Franka De Bleeckerea koji mu je neopravdano pokazao žuti karton", istaknuo je trener Werdera Thomas Schaaf.

Werder potvrdio pregovore s Juventusom oko Diega

"Predstavnici Juventusa i Werdera su odradili sastanak na kojem su razgovarali o mogućem transferu Diega u torinski klub. No, ne možemo potvrditi da smo postigli ikakav dogovor", poručio je putem web stranice Werdera njegov sportski direktor Klaus Allofs.

Sam Diego nije se odredio po tom pitanju, želi li ostati u Werderu ili prijeći u Juventus.

"Ne znam što mi donosi budućnost. Trenutno sam 200 posto usredotočen samo na Werder i završetak ove sezone. Sportski direktor i predsjednik Werdera će morati odraditi svoj posao i odlučiti koja je najbolja solucija, za mene i za klub", poručio je Diego.

Werder, navodno, za Brazilca traži između 25 i 30 milijuna eura, a Juventus pokušava nekako spustiti tu cijenu.

M.Š./Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više