TRANSFERI

Dijete Milana oprostilo se od kluba i navijača: "Vi ste moja najljepša pobjeda"

Foto: EPA, Instagram

PATRICK CUTRONE i službeno je napustio Milan te je prešao u engleski Wolverhampton za 20 milijuna eura, na koje se u budućnosti mogu nadovezati i bonusi.

Tužan je to dan za Rossonere jer su morali prodati dijete kluba, 21-godišnjeg napadača koji se omladinskom pogonu priključio kao osmogodišnjak, kako bi namaknuli sredstva za pojačanja i ostali u okvirima financijskog fair playa.

"AC Milan objavljuje da je prodao prava na sportske usluge Patricka Cutronea Wolverhampton Wanderersima. Klub želi posebno zahvaliti Patricku na strasti i posvećenosti u posljednjih 12 godina. Rastao je u omladinskom sektoru Milana od osme godine, priključio se prvoj momčadi 2016. uz poseban osjećaj pripadnosti klubu. Patricku želimo puno sreće u novoj profesionalnoj avanturi", objavio je Milan.

Klub se, piše La Gazzetta dello Sport, sad može okrenuti finaliziranju transfera Rafaela leaoa iz Lillea koji je već stigao u Milano.

Cutrone se emotivnim postom na Instagramu oprostio od kluba svojeg života.

"Dragi Milan, tako je kako je. Primio si me kad sam imao samo osam godina, kad sam bio dijete koje je sanjalo o golovima na San Siru. Sad sam odrastao kao nogometaš i kao čovjek, Rossonero, na terenu i u životu. Nevjerojatna čast. Puno hvala svima, od stožera do suigrača, i veliki zagrljaj mojim navijačima. Zauvijek ćete mi biti u srcu, stalno ste mi iskazivali ljubav. Za mene je uspomena u vašim srcima moja najljepša pobjeda. Želim vam svima sve najbolje, klubu, suigračima i navijačima, iz sveg srca."

Nije čekao ni na obraćanje novim navijačima na službenoj stranici Wolverhamptona.

"Sretan sam što sam u klubu koji me zaista želio. Želim dati sve od sebe za momčad. Igranje u Premier ligi s Wolvesima bit će fantastično i jedva čekam početak sezone, da zaigram i osjetim potporu navijača", rekao je Cutrone.
 

Pročitajte više