Dinamo BBB-ima plaća 50% ulaznice za Poljud

DAMIR VRBANOVIĆ izjavio je kako su cijene od 80 kuna za Bad Blue Boyse pretjerane, te da će Dinamo svojim navijačima platiti 50% posto ulaznice.

Dinamov direktor tvrdi kako je 80 kn za kartu neprimjereno visoka cijena, te da će za derbi u Maksimiru cijena karte biti 40 kuna.

Vrbanović je javno osudio visoke cijene ulaznica, jer za Torcidu su cijene "normalne".


Možda je razlog povećanja cijena i navodni dug Dinama Hajduku upravo za ulaznice. Direktor Hajduka Fredi Fiorentini tražio je od Dinama još uoči derbija u prosincu da plati 50.000 kuna za posljednje dvije utakmice, koliko su Zagrepčani bili dužni za ulaznice za svoje navijače.

Fiorentini je izjavio kako Hajduk sve svoje ulaznice plati odmah, te zaista nema smisla više davati Dinamu ulaznice ne plati li sada zaostatke. Damir Vrbanović, glavni direktor Dinama, potvrdio je da sa strane njegova kluba postoji dug, a nastao je zbog odugovlačenja dogovora oko reciprociteta. Budući da je Hajduk odustao od takvog dogovora, pojavio se dug. Vrbanović je obećao da će se dug podmiriti u najkraćem roku. No, je li Dinamo platio dug nije poznato.

Pročitajte više