Dinamo dobio 412 ulaznica za svoje navijače za Rujevicu. Sve će ići Boysima

Foto: Nel Pavletic Goricki/PIXSELL

RIJEKA i Dinamo u nedjelju, 5. svibnja, na riječkoj Rujevici igraju najvažniju utakmicu ove sezone u SuperSport HNL-u. Dinamo trenutno vodi na ljestvici s dva boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Rijeku. Na Rujevicu će moći ići 412 navijača Dinama u gostujući sektor, a klub je, u dogovoru s Udrugom navijača Dinama, odlučio da će sve ulaznice dati na otkup Bad Blue Boysima, odnosno članovima Udruge. 

"Nastavno na mali broj dostupnih ulaznica, GNK Dinamo je postigao dogovor s Udrugom navijača Dinama koja okuplja Bad Blue Boyse i odlučio joj ustupiti sve ulaznice koje će oni otkupiti i raspodijeliti među sobom. Ove sezone svjedoci smo sjajne podrške BBB-a, ne samo na domaćim već i na gostujućim utakmicama.

Njihovom podrškom rušili smo rekorde posjećenosti stadiona u Kranjčevićevoj i Velikoj Gorici, a u težim danima svi zajedno izborili nekoliko krucijalnih pobjeda. Uvjereni smo u stopostotnu podršku naših navijača i vjerujemo da s njihovom gromoglasnom podrškom tijekom svih 90 minuta možemo ostvariti novu, sedmu prvenstvenu pobjedu u nizu", stoji na stranicama Dinama.

Pročitajte više