Dinamo danas dočekuje PAOK u osmini finala Konferencijske lige. Evo gdje gledati

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO će večeras od 21 sat igrati prvu utakmicu osmine finala Konferencijske lige. Suparnik hrvatskom prvaku na stadionu u Maksimiru bit će sastav grčkog PAOK-a, a momčad Sergeja Jakirovića pokušat će ostvariti što bolji rezultat pred uzvrat koji se igra u Solunu za sedam dana.

"Očekujemo zahtjevnu utakmicu, morat ćemo biti maksimalno pragmatični, koncentrirani, morat ćemo biti dobri na lopti... PAOK je čvrsta, tvrda, prekaljena, iskusna momčad s nekoliko sjajnih igrača. To pokazuje i grčko prvenstvo gdje je PAOK preuzeo prvo mjesto. Imali su malu krizu sredinom veljače, ali brzo su je prebrodili što pokazuje njihovu mentalnu snagu, rekao je Sergej Jakirović i dodao:

Jakirović: Moramo napraviti sve da idemo u Solun s golom prednosti

"Imaju dobar balans, jaki su s loptom u nogama, opasni su u polukontri i kontri, morat ćemo sve napraviti da to preveniramo. Naravno, težit ćemo tome da imamo loptu u posjedu, da budemo konkretni, bez neforsiranih pogrešaka. Moramo napraviti sve da u Solun odemo bar s jednim golom prednosti."

Dinamov trener rekao je da na raspolaganju ima 16 igrača i da razmišlja o jednoj ili dvjema promjenama u odnosu na prethodni dvoboj.

"Na raspolaganju nam je 16 igrača i dvojica vratara. Dakako, izvan pogona su i trojica koji nisu prijavljeni za ovo natjecanje. Izostat će oporavljenici Takuya Ogiwara i Marko Bulat, a svi ostali su na dispoziciji. Imamo nekoliko rovitih igrača nakon nedjeljne utakmice, ali to je normalno."

Utakmica se igra uz prijenos na Arena Sport 1.

Pročitajte više