Dinamo dočekuje Varteks, Hajduk protiv Kamen Ingrada

U 15. KOLU Prve HNL derbi se igra u Maksimiru. Dinamo, s početkom u 17.30 sati, ugošćuje Ćirin Varteks. Hajduk gostuje u Velikoj, Rijeka u Zadru, Inter u Koprivnici, Međimurje dočekuje Zagreb, a Osijek Pulu.


17.30, HTV2

 

 


Ohrabreni pobjedama u posljednjih 5 kola Varaždinci na čelu s Ćirom najavljuju pobjedu u Maksimiru. No, u posljednje tri godine Varteks u Maksimiru nije niti jednom pobijedio, a tek dva puta uspjeli su remiziratis Dinamom. Da će Dinamu biti teško govore činjenice koje idu u prilog Varaždincima. Ćirina momčad u listopadu nije primila niti jedan pogodak, a trenutno je i najučinkovitija momčad lige. Iz tabora Varaždinaca najavljeno je kako će krenuti s tri napadača. Dinamu će nedostajati Da Silva i  Karić, kojeg se Ćiro najviše pribojavao. 

Dinamo se nada kako će nakon loše predstave protiv Osijeka, makar na domaćem terenu pokazati tko je gazda. "Varteks dolazi rasterećn, zna se i tko ih vodi. Napravili su sjajan niz, čak pet utakmica zaredom su pobijedili i to bez primljenog gola. No, mi imamo kvalitetu da ih zaustavimo." - rekao je trener modrih, dodajući kako će od igrača tražiti disciplinu, trku i borbenost.

Iako su iz Dinama najavili kako će šansu pružiti Goranu Ljubojeviću, Gračan je odlučio kako  napadu uz Zahoru zaigrati Bošnjak.


14h

 

 



16h

 


14h

 

 



14h

 

 

 

Arhivska  fotografija

Pročitajte više