Iznenađujući transfer između rivala: Dinamo doveo Leškovića iz Rijeke

Foto: GNK Dinamo

MARKO LEŠKOVIĆ je novi igrač Dinama! Zagrebački je klub ovaj iznenađujući transfer potvrdio na svojim službenim stranicama.  

Kek ga potjerao jer nije produljio ugovor

Lešković je bio jedan od glavnih igrača Rijeke, ali je na početku priprema za ovu sezonu udaljen iz momčadi jer je odbio produljiti ugovor koji mu je trajao do kraja sezone. Rijeka tako nije imala izbora - mogla ga je prodati ili plaćati i držati na tribinama cijelu sezonu. Još se ne zna koliko ga je platio Dinamo, koji je ovog tjedna Marka Pjacu prodao za rekordna 23 milijuna eura.

"Veselim se Dinamu, hvala Rijeci"

Od potpisa s hrvatskim prvakom dijeli ga samo liječnički pregled, a njega će odraditi u subotu.

"Naravno da sam jako sretan što dolazim u Dinamo. Svi znamo kakav je Dinamo klub, znam da se ovdje traže samo pobjede i trofeji i jako se veselim što ću, siguran sam nakon liječničkog pregleda, biti dio Modrih", rekao je Lešković koji je u Rijeci proveo posljednje tri godine.

"Htio bih se od srca zahvaliti Rijeci i njihovim navijačima na svemu, proveo sam tamo tri krasne godine, ali kako to obično bude u sportu jednostavno je došlo vrijeme za rastanak."

Branič, koji je iz Rijeke dospio i do hrvatske reprezentacije za koju je upisao jedan nastup, spreman je na borbu za minutažu kod Zlatka Kranjčara.

"Znam da me u Dinamu čeka jaka konkurencija, tako to i treba biti u ovako velikom klubu, ali vjerujem u sebe i da ću se nametnuti treneru Kranjčaru."

S Dinamom će 25-godišnjak potpisati petogodišnji ugovor.

Pročitajte više