CIRKUS U VINKOVCIMA Dinamo slavio iz smiješnog penala, stadion skandirao: "Cigani! Cigani!"

Foto: Screenshot

NAKON ŠTO su ih u prošlom kolu protiv Slaven Belupa također spasili suci s dva nepostojeća zaleđa Koprivničanaca, ljudi u crnom i danas u Vinkovcima pomogli su Modrima.

O penalu koji je sudac Damir Batinić dosudio Dinamu u 90. minuti još će se dugo pričati. A dotad su Modri u negledljivoj utakmici u vodstvo došli u 72. minuti iz druge prave prilike na utakmici. Sammir koji je ušao na poluvremenu, odlično je pronašao Hodžića, a gostujući napadač sjajno je okrenuo Zgrablića i snažnim udarcem s desetak metara probio domaćeg golmana.

Dinamovci bacili dresove u publiku, Boysi im ih vratili nazad!

DEBATA Je li sudac poklonio Dinamu penal za pobjedu?

Petev nakon lakrdije: Valjda je bio penal ako ga je sudac dosudio

Joško Jeličić nakon Dinamove pobjede: Sramim se!

Nije Cibalia ništa napravila cijelu utakmicu, da bi tri minute prije kraja senzacionalno izjednačila. Jednu odbijenu loptu nakon kornera na pet metara primio je spomenuti Zgrablić kojeg nitko nije čuvao i iz voleja zakucao za 1:1.

 

I kad se činilo da će Dinamo kiksati kod zadnje momčadi lige, ukazao se sudac Batinić. Soudani koji je također ušao na poluvremenu, utrčao je u šesnaesterac, domaći branič ga uopće nije vidio niti ga je taknuo, a iskusni Alžirac srušio se kao pokošen.

To je bilo dovoljno sucu da pokaže na bijelu točku, s koje je precizan bio Armin Hodžić. Nakon utakmice stadionom se orilo "Cigani! Cigani!".

Ovom kontroverznom pobjedom Dinamo je zadržao korak s Rijekom koja danas igra u Zaprešiću.

HNL, 22. kolo:

Cibalia - Dinamo 1:2 (Zgrablić 87' / Hodžić 72', 90'-11m)

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više