Dinamo kreće u suradnju sa Željezničarom?

Foto: FK Željezničar

ODRŽANI su razgovori čelnika Dinama i sarajevskog Željezničara oko suradnje između dva kluba. Iz Željezničara, jednog od najvećih klubova Bosne i Hercegovine, objavili su da su postigli načelni dogovor. Razgovarano je o suradnji u procesu razvoja mladih nogometaša.

"Dinamo je sinonim za izvrsnost u ovom segmentu. I to ne samo u našoj regiji, već i u Europi. Želimo surađivati i učiti od najboljih. Danas smo postigli načelni mogući dogovor o budućoj suradnji i nadamo se da će detalji uskoro biti konkretizirani, uključujući i potencijalne posudbe igrača u skoroj budućnosti", rekla je Amira Uzunović, direktorica FK Željezničara.

Sarajevski klub nedavno je pokrenuo suradnju s Nogometnim savezom Saudijske Arabije i za glavnog trenera imenovao Abdulhakeema Al-Tuwaijrija. Ključni čovjek za razvoj nogometa Saudijske Arabije je Romeo Jozak te je očito on povezao Željezničar sa svojim bivšim klubom Dinamom.

Željezničar je u ovoj sezoni sedmi na ljestvici s 18 bodova, čak 15 manje od vodećeg Borca. Željinu omladinsku školu prošli su Amer Gojak i Armin Hodžić, nogometaši koji su kasnije nosili dres Dinama.

Pročitajte više