Dinamo lako protiv Cibalije, šest golova u Kranjčevićevoj

 

 

2000 gledatelja danas su u Kranjčevićevoj imali što za vidjeti: ukupno 6 golova, još po devet izglednih prilika sa svake strane i niz preokreta.

Đalović u 3. minuti dovodi NK Zagreb u vodstvo, a Popović donosi izjednačenje Kamenu dvije minute kasnije.

Frane Čačić izvodi slobodan udarac u 18. minuti, nakon kojeg Đalović posporema loptu u Galovićevu mrežu. No, pogodak nije priznat, sudac je svirao zaleđe.

U 22. minuti velika pogreška u obrani Kamen Ingrada. Gosti spašavaju korner, što otvara priliku Zagrebu iz koje Šimić dovodi Zagreb u vodstvo 2:1.

U Kranjčevićevoj se igra otvoreni napadački nogomet, što u 42. minuti koristi Andričević, koji ponovno donosi izjednačenje Kamen Ingradu.

Na otvaranju drugog poluvremena odlični golgeter iz Velike, Zoran Zekić, postiže gol glavom za preokret i vodstvo Kamen Ingrada.

U 68. minuti akcija koja je izgledala bezopasno, no do lopte stiže sjajni Đalović koji ubacuje na glavu Borimira Perkovića, a koji donosi izjednačenje Zagrebu.

U posljednjih dvadeset minuta vidjeli smo još niz prilika s obje strane i jedan poništen gol Zagreba.



Liga za ostanak

 

 

Nakon ovog poraza Rijeka će nastaviti grčevitu borbu za ostanak u ligi.

 

 

Iako su Zadrani u Osijek došli oslabljeni, bez 6 igrača, odlično su se borili i izdržali pritisak do 88. minute. Osijek je ovom pobjedom osigurao ostanak u ligi.

U 26. minuti Jerković dovodi Zadrane u vodstvo iz kaznenog udarca.

Minutu kasnije još jedan jedanaesterac, ovog puta za domaćine. Robert Špehar donosi Osijeku izjednačenje.

Oslabljeni ali borbeni Zadrani dugo su odolijevali, ali u 88. minuti Osijek pogotkom Pavlišića dolazi do vodstva od 2:1.

 

 

U derbiju začelja Šibenik je kod kuće došao do vrlo važnih bodova koji bi ih mogli zadržati u društvu prvoligaša. U posljednjih 6 kola za ostanak u ligi ravnopravno će se boriti Šibenik, Pomorac i Rijeka.

Bulat u 35. minuti dovodi Šibenik u vodstvo.

Pomorac se u drugom poluvremenu otvara, što koriste domaćini. Nakon lopte ubačene u šesnaesterac, do nje dolazi Jukić i postiže pogodak za 2:0.


, nedjelja 17.30h


 

 

 

Pročitajte više