HNL

Dinamo objavio cijene ulaznica za Slaven Belupo

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

IZVRŠNI odbor HNS-a donio je odluku o povratku ograničenog broja gledatelja na utakmice Hrvatski Telekom Prve lige.

U nastavku donosimo detaljne informacije o kapacitetu stadiona i ulaznicama za utakmicu 5. kola HT Prve lige GNK Dinamo - NK Slaven Belupo, na stadionu Maksimir u subotu 19. rujna s početkom u 19:05.

Posebne mjere

Zbog pandemije COVID-19 utakmice će se igrati pred ograničenim brojem gledatelja i to do 30% kapaciteta svake tribine, odnosno lože. Na utakmicama neće biti gostujućih navijača.

Ukupni kapacitet stadiona Maksimir, bez tribina istok i jug koje nisu otvorene, iznosi 20.164 mjesta. Od ukupnog kapaciteta klub je obvezan sukladno partnerskim ugovorima određeni kontingent ulaznica ustupiti u marketinške svrhe.

Konačna brojka kapaciteta dostupnog za prodaju iznosi:

Zapad dolje 1802

Zapad gore 1251

Sjever dolje 1485

Sjever gore 1353

UKUPNO: 5891

Prioritet - godišnje ulaznice i članovi kluba

Prioritet kupovine ulaznica za utakmicu Dinamo - Slaven Belupo imat će vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sezonu 2019/20. i aktivni članovi kluba.

Ulaznice će biti u prodaji do popunjenja dopuštenog kapaciteta svake tribine otvorene za gledatelje.

U slučaju velikog interesa za utakmicu, a zbog tehničkih ograničenja dopuštenog kapaciteta, GNK Dinamo ne garantira da će svaki vlasnik godišnje ulaznice iz sezone 2019/20. i svaki član GNK Dinamo biti u mogućnosti kupiti ulaznicu za ovu utakmicu.

Cijene ulaznica

Tribina zapad dolje: 50kn

Tribina zapad gore: 40kn

Tribina sjever dolje: 30kn

Tribina sjever gore: 30kn

Pročitajte više