Dinamo u Ligi prvaka

Dinamo objavio upute za navijače uoči prve utakmice Lige prvaka

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

DINAMO u srijedu od 21 sat u 1. kolu Lige prvaka dočekuje Atalantu. Iz zagrebačkog kluba dan uoči utakmice objavili su upute za navijače. 

"Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice otvoreni od 19:00 sati. Pozivamo navijače da dođu što ranije da izbjegnu veliku gužvu te da na vrijeme zauzmu svoje mjesto na tribini.

Od 20:00h na terenu stadiona Maksimir kreće zabavni program uz DINAMO FAN TV kada su na rasporedu zanimljivi razgovori i gosti koje će gledatelji moći pratiti na semaforu. Pozivamo zato sve navijačice i navijače da već od 20 sati budu na svojim mjestima na tribinama.

Ovim putem dodatno molimo sve navijače, a posebno navijače na tribini Istok da poštuju raspored sjedenja na tribini, da sjede na mjestima ispisanim na njihovim ulaznicama te da ostave prolaze i stepenice prohodnima!

Za navijače Dinama i zagrijavanje uoči utakmice Lige prvaka otvaramo fan zonu Svetice - glazba, zabava, ugostiteljska ponuda.

Fan zona će biti otvorena na dan utakmice od 17:00 do 23:30h", poručeno je iz Dinama uz obavijest da su u prodaji ostale još samo ulaznice za sjever gore. Na dan utakmice ulaznice će koštati 150 kuna.

Pročitajte više