Dinamo otputovao u Tbilisi: "Miran sam radi rezultata prve utakmice"

Twitter: GNK Dinamo

DINAMO Zagreb u nedjelju je otputovao u Tbilisi gdje će u utorak, 2. kolovoza, igrati uzvrat 3. pretkola Lige prvaka protiv imenjaka iz Gruzije. Modri su poletjeli za Tbilisi s prednošću 2:0, ali nakon zabrinjavajućeg remija sa Slavenom 1:1 u posljednjoj utakmici. Dinamov kapetan Domagoj Antolić svjestan je kako momčad nije u formi i nada se kako će već u Gruziji podići u brzinu više.

"Imamo odličan rezultat uoči uzvrata, ali maksimalno smo koncentrirani i neće biti opuštanja. Znamo da je 2:0 varljiv rezultat i maksimalno smo spremni."

"Svjesni smo da još nismo u top formi, ali pobjeđujemo i to je odlika velike momčadi. Znamo da moramo podići formu i nadam se da ćemo to napraviti već u Gruziji. Proučili smo ih dobro i nadam se da nas neće imati s čim iznenaditi," kaže Dinamov kapetan Domagoj Antolić.


Kranjčar: Idemo po doigravanje

Trener Dinama Zlatko Kranjčar morao je u Zagrebu ostaviti Paula Machada, koji ima problema s koljenom, nešto ne valja i s Gordonom Schildenfeldom, ali ipak je završio na avionu za Tbilisi.

"Idemo u Tbilisi s velikim motivom da zadržimo rezultat iz uvodne utakmice, naravno i da ga poboljšamo. Svjesni smo našeg cilja, a to je doigravanje za Ligu prvaka, svi želimo taj rezultat i vjerujem da ćemo ga uspjeti ostvariti," rekao je Cico uoči check-ina.


"Miran sam. Razlog? Rezultat iz prve utakmice, ali i sam i oprezan, jer očekujem da će domaćin biti agresivniji nego u Zagrebu, 40-ak tisuća gledatelja na stadionu sigurno će ga podići, ali djelovat će tako i na nas."

"Ne razmišljam o idućem kolu, suviše je još nepoznanica"

"Ne gledamo još moguće protivnike jer su rezultati neizvjesni. Zato je teško uopće nekog pogodnog poželjeti. Ne bojimo se nikog."

"Machado je otpao zbog ozljede s koljenom, nisam želio riskirati iako sam svjestan koliko će nam nedostajati njegovo iskustvo, ali nadam se, zamjena će na dostojan način ispuniti njegovu zadaću. Pojavio se i mali problem sa Schildenfeldom, muči se s Ahilovom tetivom, dok Leškovića boli skočni zglob," zaključio je Dinamov trener i dodao kako će vjerovati standardnoj momčadi.
 

 

 

Pročitajte više