Dinamo otkrio što je s ozljedom Martina Baturine

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

DINAMO je u 27. kolu SuperSport HNL-a pobijedio 3:0 kod Rudeša u Kranjčevićevoj. Pri vodstvu 1:0 u 61. minuti Dinamu se ozlijedio Martin Baturina (21). Neposredno nakon pogotka Morena Živkovića, kojem je baš Baturina asistirao ubačajem iz kornera, Dinamov se veznjak uhvatio za zadnju ložu. Srećom, Baturini se nije dogodila ruptura mišića i ne bi trebao dugo izbivati s travnjaka. Ipak, propustit će reprezentativno okupljanje ovog ožujka.

Dinamo je danas objavio o čemu je riječ: "Martin Baturina odradio je liječnički pregled na kojem je ustanovljeno da je zadobio istegnuće zadnje lože. Zbog navedene ozljede, Martin će ostati u klubu kako bi krenuo s rehabilitacijom te će preskočiti nadolazeće okupljanje s reprezentacijom Hrvatske. Bati, želimo ti brz i uspješan oporavak te da se što prije vratiš na teren."

Hrvatski prvak sljedeću utakmicu igra protiv Hajduka na Poljudu. Taj se derbi igra 30. travnja. Dinamo je trenutno treći s pet bodova manje od Rijeke, ali i s utakmicom manje. Hajduk je drugi s četiri boda manje od lidera prvenstva.

Pročitajte više