Dinamo počinje s pripremama

IAKO je većina prvoligaša već počela s pripremama, Dinamovci će se sastati tek danas i odraditi prvi trening u Novoj godini. U nedjelju će krenuti na prave pripreme na Roglu gdje će ostati tjedan dana.

Ćiri će se danas na prozivku javiti 27 igrača, od kojih su dvojica došla u posljednji tren. Bili su tom maksimirksi junior, veznjak Igor Barukčić kojeg je Ćiro pozvao na preporuku Ilije Lončarevića, i 18-godišni Marko Bašić, također Dinamov junior.

U Poreču će se momčadi pridružiti i treći vratar 17-godišnji Mario Šimić.

MAksimirska momčad u odnosu na jesenski dio prvenstva oslabljena je za 8 igrača. U Dinamu više nisu Ivan Turina i Enes Mešanović koji su posuđeni Osijeku. Patrice Kwedi, Eduardo da Silva, Ante Tomić i Ivan Ćosić su na posudbi u Inkeru, Mario Čutura se vratio u Cibaliju, dok je Vladimir Petrović slobodan igrač i trenutačno je u potrazi za novim klubom.

Na Ćirinom popisu nalaze se vratari Tomislav Butina i Mario Jozić, braniči Goce Sedloski, Dino Drpić, Dario Smoje, Boštjan Cesar, Kristijan Polovanec, Igor Cvetković i Marko Bašić, vezisti Mario Jurić, Mihael Mikić, Danijel Krivić, Damir Krznar, Hrvoje Čale, Dalibor Poldrugač, Jasmin Agić, Edin Mujčić, Niko Kranjčar, Silvio Marić, Marko Janjetović, Drago Papa i Igor Barukčić, te napadači Dumitru Mitu, Boško Balaban, Ivica Olić, Dario Zahora i Mate Dragičević.

U Dinamu se nije puno toga promijenilo. Kako su Ćiro i neki igrači izjavljivali odmah nakon završetka jesenskog dijela, od riječi se nije krenulo u djela.

Tako da su Silvio Marić i Boško Balaban još uvijek u Dinamu, Mikić se nije uspio dogovoriti s Rusima, a Poldrugač i Krivić nove su zvijezde Dinama.

Velika nada hrvatskog sporta Niko Kranjčar još uvijek nije stavio svoj potpis na ugovor, ali to se očekuje 20. siječnja, kada će se modri vratiti s Rogle.

Pročitajte više