dinamo

Dinamo potvrdio transfer novog igrača. Platio ga je dva milijuna eura

Foto: GNK Dinamo

ROBERT LJUBIČIĆ novi je igrač Dinama, potvrdio je klub danas na svojim službenim kanalima. Mladi austrijski veznjak, koji će u srpnju napuniti 23 godine, potpisao je ugovor na pet godina, a Dinamo je za njega bečkom Rapidu platio dva milijuna eura.  

"Dolazak u Dinamo za mene je velika čast i sretan sam što je sve prošlo u redu. Veselim se svemu što je ispred mene. Igrao sam protiv Dinama u Europa ligi u zadnjoj sezoni, bio sam sretan već kad sam čuo da ćemo igrati protiv zagrebačkog kluba", rekao je Ljubičić za klupsku stranicu i dodao:

"Pratio sam i ranije utakmice Dinama u Europi, doma smo zajedno gledali i uvijek mi je bilo drago kad je momčad pobijedila i imala dobre rezultate. Posebno recimo protiv Tottenhama, vidjeli smo tad ogromnu kvalitetu ekipe. Najbitnije mi je da igram što više i da imam kontinuitet, nadam se da ću dobiti povjerenje i priliku".

Ljubičić je odigrao dvije utakmice za hrvatsku U-20 reprezentaciju, a onda je bio pozvan u mladu austrijsku reprezentaciju dok za seniorsku još nije nastupio. U Rapid je stigao iz St. Poltena prošlog ljeta kao slobodan igrač, a u 40 nastupa za Rapid prošle sezone upisao je četiri gola i sedam asistencija.

 

Pročitajte više