Dinamo remizirao sa slovenskom Dravom

I DOK Mamić izjavljuje kako je današnji Dinamo 50 posto jači od onog s Kranjčarom, zagrebačka momčad na pripremama postiže loše rezultate, a igra veznog reda i dalje nije dobra. No, možda je razlog taj što je Lončarević odmarao najizglednije kandidate za početnu jedanaestorku.

Plavi su u nedjelju odigrali prijateljski susret sa šestoplasiranom momčadi slovenskog prvenstva Dravom, a rezultat je na kraju bio 1:1.

Slovenci su poveli već u 20. minuti susreta nakon puno nespretnosti u Dinamovoj obrani. Strijelac je bio Zajc. Nakon toga Dinamova igra bila je u rasulu, sve do pred kraj prvih poluvremena kada su Plavi konačni zbili redove.

Nakon toga uslijedilo je izjednačenje. Zahora je probio lijevu stranu i odlično centrirati na prvu vratnicu, natrčao je Ljubojević i loptu spremio iza slovenskog vratara Dabanoviča.

Nakon utakmice Lončarević je izjavio kako mu je jasno da ima veliki problem u veznom redu, te da je nedopustivo da neki igrači u igru uđu dekoncentrirano. “Očito im nije jasno da su oni Dinamovi igrači i kako bi kao takvi trebali igrati” - kazao je Lončarević.

Arhivska fotografija

Pročitajte više