Dinamo: S gnušanjem odbijamo insinuacije da smo nudili novce Temišvaru



Nakon što je kapetan Temišvara Dan Alexa otkrio kako mu je preko posrednika ponuđen novac da odigra loše i skrivi penal protiv Dinama, oglasili su se iz "modrog" tabora.

U Dinamu su šokirani napisima u rumunjskim i srpskim medijima kako su baš oni nudili 500.000 eura kapetanu Temišvara za pobjedu, te su odlučili odgovoriti na špekulacije.

"S gnušanjem odbijamo insinuacije o nečasnim radnjama koje su se pojavile u pojedinim rumunjskim i srpskim medijima, a potekle su navodno od strane NK Temišvar nakon blistave i sportski čiste pobjede NK Dinamo u 2.kolu skupine A Europske Lige. Šokirani smo takvim prljavim podmetanjima i žalosno je da se time uopće netko bavi. Kasnije insinuacije smatramo primitivnima. Dinamo s tim nema nikakve veze i odriče bilo kome pravo da blati našu pobjedu", stoji u priopćenju Dinama.

Alexa je o svemu pričao u emisiji Fanatikshow, a sve je prijavio predsjedniku kluba Marianu Iancuu. On je rekao kako to nije izoliran slučaj i dodao kako vjeruje da bi svaki igrač Temišvara odbio novac.

Pročitajte više