Dinamo: Sammire, naravno da te nismo zaboravili i naravno da te cijenimo

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

DINAMO je na svojim društvenim mrežama čestitao rođendan Sammiru, jednom od najtrofejnijih igrača u povijesti kluba. Sammir je za Modre igrao u dva navrata. Prvi put od 2007. do 2014., a drugi put 2017. godine. Ukupno je osvojio 15 trofeja od čega osam naslova prvaka Hrvatske.

"Naravno da ga nismo zaboravili i naravno da cijenimo što je ostavio neizbrisiv trag u našem klubu! Dragi Sammire, sretan ti rođendan i sve najbolje ti želimo! Uživaj u svom danu!" napisao je Dinamo uz montažu fotografije na kojoj Sammir sjedi u automobilu okružen svim trofejima koje je osvojio u Dinamu.

Podsjetimo, Sammir se naljutio na Dinamo prije dva mjeseca kada je klub objavio listu najvećih desetki na kojoj nije bilo njega. Nazvao ih je lažovima i prozvao ih je u više objava na društvenim mrežama. Čini se kako su na Maksimiru shvatili da su pogriješili pa pokušavaju izgladiti odnose.

Naravno da ga nismo zaboravili i naravno da cijenimo što je ostavio neizbrisiv trag u našem klubu! 🔥 Dragi Sammire, sretan ti rođendan i sve najbolje ti želimo! Uživaj u svom danu! 🎂🥳💙

Objavljuje GNK Dinamo ZagrebNedjelja, 23. travnja 2023.

Pročitajte više