Dinamo se zahvalio Ljubojeviću i Mituu

TRENER Dinama Josip Kuže svojim je igračima u ponedjeljak kazao kako više ne računa na dvojicu povremenih prvotimaca.

Iako je za javnost ovaj sastanak bi zatvoren, novinar Večernjeg lista uspio je doći do Gorana Ljubojevića.

"Dobio sam slobodne ruke, uz jedan "mali" uvjet - odšteta mi je 400.000 eura! Iako sam očekivao takav rasplet, ipak sam se nadao da ćemo se rastati na ljepši način. Ovako se osjećam osramoćen i tužan... Molim vas, pustite me dan-dva da prespavam, da malo smirim uzburkane emocije, pa ćemo onda na miru razgovarati. Previše sam uznemiren da bih sad mogao nešto suvislo reći."- kazao je Goran Ljubojević.

Podsjetimo, Ljubojević se na početku sezone odrekao 50.000 eura godišnje, te napomenuo da mu je jedina želja igrati, a da će novac s vremenom doći.

Ovakav potez je Dinamovu struku ugodno iznenadio, no do sada je ipak sjedio na klupi. Eto, sada odlazi.

Na izlaznim vratima iz Dinama je i Rumunj s hrvatskom putovnicom, Dumitru Mitu.

"Iako se na mene više ne računa, još uvijek sam Dinamov igrač, pa bih mogao biti kažnjen ako bilo što kažem." - rekao je Mitu.

Njegov menadžer Boro Ivković smatra kako će već u utorak s Mamićem riješiti sve oko prekida suradnje, a za Dumitrua već ima spremne dvije opcije - njemačka druga ili bugarska prva liga.

Za to vrijeme ostali Dinamovi igrači se pripremaju za dvoransku ligu koje su oslobođeni Ivan Bošnjak, zatim Chago, koji odlazi u Kamerun, a Etto putuje kući u Brazil.

Pročitajte više