Dinamo u Petrinji pobijedio Mladost 7:0

NOGOMETAŠI Dinama u petak su u Petrinji odigrali prijateljsku utakmicu protiv gradskog četvrtoligaša Mladosti koju su pobijedili sa 7:0. Susret je na Gradskom stadionu pratilo rekordnih 2.500 gledatelja, pišu Sportske novosti.

Golijadu "Modrih" otvorio je Tomić koji je prvi zgoditak za goste postigao već u 5. minuti igre. Minimalno vodstvo Dinama potrajalo je narednih pola sata sve dok u 35. minuti Anderson nije zabio za 2:0.

Četiri minute prije isteka prvog poluvremena Pandev zabija za 3:0.

U nastavku utakmice listi strijelaca se pridružio Georgijev koji je na visokih 4:0 povisio u 66. minuti susreta. Za 5:0 zaslužan je Pivarić koji je vratara Mladosti Lončara matirao u 80. minuti utakmice.

Kao da domaćinima nije bilo dovoljna "petarda" iz nogu Zagrepčana, pa im je već slijedeća minuta igre donijela autogol Delića za 6:0. Točku na i stavio je Poljak minuti prije isteka regularnog dijela utakmice koji je bio precizan za konačnih 7:0.

Osim mnoštva golova, Dinamovi navijači su mogli vidjeti i lijep nastup Davora Vugrineca koji se nakon nedavne ozlijede vratio na travnjak, te je asistirao za dva od Dinamova prva tri zgoditka.

Petrinja je inače grad u kojem se trener "Modrih" Josip Kuže još 1984. godine okušao u trenerstvu, tako da je jučerašnja utakmica pod njegovim vodstvom poslužila kao bonus čestitci Petrinjcima koji slave 60. godišnjicu NK Mladosti.

SASTAVI
Mladost:Lončar - Polovina, Vrhovac, Pavun, Roksandić - Sanader, Sklezur, Pezić - Perković, Vidović - Čehok, Tolušić, Jurinjak, Vojković, Delić (igrali su i Begić, Bartulović, Kovačević i Radučević)

Dinamo: Vranjić, Etto, Mamić, Cvitanović, Carlos - Vukojević, Agić, Tomić, Vugrinec - Anderson, Pandev (igrali su i - Kelava, Tomečak, Pšehar, Kovačević, Georgijevski, Poljak, Badelj, Havojić, Pivarić, Babić i Hudorović)

I.K.

Pročitajte više