legia - dinamo 0:1

VIDEO Franjić: Gol sam gledao nekoliko puta. Nazvao me Gvardiol

Foto: Guliver Image

DINAMO je sinoć u Varšavi u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka pobijedio Legiju 1:0 te s ukupnih 2:1 prošao u play-off u kojem ga čeka Sheriff.

Junak utakmice bio je Bartol Franjić koji je nakon fantastične akcije u 20. minuti zabio jedini gol na susretu. Luka Ivanušec je pokrenuo akciju i vidio Franjića kako bježi Juranoviću te mu asistirao sjajnom loptom. Dinamov lijevi bek, koji je zapravo zadnji vezni, u maniri pravog centarfora je preciznim udarcem pogodio sami kut za vodstvo i, pokazalo se, pobjedu Dinama.

"Čitava momčad je ovo izgurala, moj gol bio je gol čitave ekipe i samo trenutak koji je prelomio susret. Nekoliko puta sam pogledao gol i čitavu akciju jer nakon utakmice ne spavaš. Sreća je naravno neopisiva. Joško Gvardiol mi se javio nakon utakmice i čestitao, nadam se da ću ga dostojno zamijeniti", rekao je Franjić.

 

On je silom prilika postao standardni lijevi bek u Dinamu iako su u kadru četiri "prirodna" lijeva beka: Marin Leovac, Daniel Štefulj, Marijan Čabraja i Francois Moubandje.

"Ja igram zadnjeg veznog, ali na koju god poziciju me trener stavi, dat ću sve od sebe. Drago mi je da smo igrali i pred publikom. Trideset tisuća ljudi na tribinama, bila je ludnica", kazao je.

Pročitajte više