DINAMO U LIGI PRVAKA

Dinamov stoper: Čestitam Saburtalu

Foto: Luka Stanzl / Pixsell

DINAMO je pobijedio Saburtalo u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka 2:0 u Gruziji, što bi im trebala biti dovoljna prednost za miran uzvrat u Zagrebu za tjedan dana.

Nije hrvatski prvak odigrao najbolju utakmicu, pogotovo u prvom poluvremenu, ali je golovima Oršića i Petkovića koji je bio precizan iz penala na kraju sigurno slavio.

I stoper Dino Perić svjestan je da Dinamo može bolje od ovoga.

"Prije svega čestitam Saburtalu na odličnoj igri. Mi smo malo slabije igrali, nismo baš dobro ušli u susret. Čestitam svojim suigračima, bitno je i ovakve teške utakmice dobiti na mišiće. I kad ne ide, kad je teško, kad ne igramo kako treba. Bitna je pobjeda 2:0. Ali svakako nema podcjenjivanja, čeka nas još uzvrat. Vidjeli smo njihovu situaciju sa Sheriffom, dobra su ekipa i igraju dobar nogomet. Ne treba misliti da će nam biti nešto lakše u uzvratu. Pripremit ćemo se za to kao da je prva utakmica. Trebamo svakako dobro pogledati analizu ove utakmice, a čeka nas prvo Slaven Belupo pa tek onda uzvrat", rekao je Perić, a njegove izjave prenosi službena stranica Dinama.

Pročitajte više