Dinamova napadačka želja završila u španjolskom drugoligašu

Foto: EPA-EFE

ANTE BUDIMIR, 27-godišnji hrvatski napadač, povezivao se s Dinamom posljednjih dana kao potencijalno pojačanje Modrih.

Međutim, igrač Crotonea otišao je na posudbu u španjolski drugoligaš RDC Mallorcu.

Hrvatski prvak u potrazi je za pojačanjem u napadu nakon odlaska Marija Budimira u iranski Persepolis pa su u sad već bivšem napadaču talijanskog drugoligaša vidjeli dobru priliku. U tekućoj sezoni Crotone je predzadnja momčad Serie B, a Budimir je u 17 nastupa zabio tri gola.

Budimir je u srpnju prošle godine za dva milijuna eura otkupljen iz Sampdorije, a za koliku cifru Mallorca ima pravo otkupiti njegov ugovor od Talijana još nije poznato.

"U potpunosti vjerujem u projekt koji se ovdje razvija. Ovo je klub i momčad koja želi napredovati i želim biti dio toga, također se i sam razvijati. Riječ je o dobroj momčadi u kojoj se mogu razvijati kao nogometaš. Znam da je ovo klub koji je igrao dosta sezona u prvoj ligi, također se sjećam da je igrao finale Kup pobjednika kupova protiv Lazija. Jedna od najvažnijih stvari koje znam o klubu jest ta da je ovdje igrao Samuel Eto’o. Mallorca je u svakom slučaju klub s velikom povijesti o kojoj dosta toga znam", rekao je Budimir po dolasku u španjolski drugoligaš.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 

Pročitajte više