HNL

Kastrati debitirao i zabio u derbiju: Jako sam zadovoljan zbog gola

Foto: Pixsell

NOGOMETAŠI Dinama slavili su na Poljudu protiv Hajduka u četvrtom kolu Prve HNL rezultatom 2:1. Pogotke su postigli Lirim Kastrati i Mislav Oršić, a da na vratima Hajduka raspoložen nije bio Josip Posavec, Dinamo je mogao slaviti i uvjerljivije.

Prvijenac u derbijima je postigao Kastrati na asistenciju Oršića u 40. minuti, a od tog trenutka sve je za Dinamo bilo lakše.

U Dinamu svi sada gledaju prema Ferencvarošu

"Jako sam zadovoljan zbog gola, ali sam još više zadovoljan što smo pobijedili. Bila nam je ovo jako važna utakmica i sada imamo još više motivacije za utakmicu protiv Ferencvaroša u srijedu. Želimo i tamo upisati pobjedu", jasan je bio Kastrati.

Njegov suigrač iz Lokomotive, a danas Dinama, Kristijan Jakić, debitirao je u dresu Dinama na poziciji zadnjeg veznog s Arijanom Ademijem. Zamijenjen je u 69. minuti za Amera Gojaka, a do tada je odigrao solidnu utakmicu.

"Jako sam zadovoljan što je moja prva prvenstvena utakmica obilježena pobjedom nad Hajdukom. Sretan sam svojom igrom danas i dobrom prilagodbom na momčad. Najvažnije je da smo ostvarili tri važna boda, ali ova pobjeda ništa ne znači ako to isto ne učinimo protiv Ferencvaroša", podvukao je igrač Dinama.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više