"Dinamu prijeti poraz pred 30 000 Neftchijevih navijača"

BAKU iščekuje veliku utakmicu protiv Dinama, a čelnici i igrači Neftchija pozivaju navijače da dođu u što većem broju kako bi stvorili paklenu atmosferu i pomogli svom klubu preokrenuti velikih 0:3 s Maksimira.

"Zajedno smo jači! Ljubitelji Neftchija, dođite na stadion i budite svjedoci zajedničke pobjede", stoji na stranici kluba.

Hrvatski vratar Intera iz Bakua Marko Šarlija vjeruje da će gradski rival dočekati Dinamo s punim stadionom. "Moglo bi biti i 30 tisuća ljudi, stadion će biti krcat do vrha. Iako je Neftchi poražen u prvoj utakmici s 3:0, to neće spriječiti ljude da dođu. Dinamo bi se mogao suočiti s porazom, ali mislim da će proći dalje", rekao je Šarlija za Azerisport.com.

Bivši igrač "modrih" ne vjeruje da igrači Neftchija mogu odigrati tako dobro da izbore prolaz, ali nije toliko siguran u pobjedu Jurčićeve momčadi.

"Prije prve utakmice govorio sam da će Neftchi biti težak protivnik. Tako je i bilo u prvoj utakmici. Mislim da je Dinamo s 3:0 već riješio pitanje prolaza. Igrali su čvrsto stvarajući puno prilika, a istovremeno zaustavljali su pokušaje protivnika.

Siguran sam da će Neftchi ovaj put igrati bolje, pogotovo pred rasprodanim stadionom, ali zabiti tri gola Dinamu čini mi se nerealno. Protivnik se ne dolazi ovdje braniti. Ne volim prognoze, ali ako već moram, prognoziram 1:1", zaključio je Šarlija.

Najavljeni sastavi:

NEFTCHI: Saša Stamenković, Rail Malikov, Dennis Silva, Ruslan Amirdzanov, Abdullayev, Ruslan Abishov, Slavčo Georgievski, Flavinho, Emile Mpenza, Bakhodir Nasimov.

DINAMO: Ivan Kelava, Luis Ibáñez, Domagoj Vida, Tonel, Šime Vrsaljko, Milan Badelj, Jerko Leko, Sammir, Mehmet Alispahić, Fatos Beqiraj, Ivan Krstanović.

Pročitajte više