Dino Merlin odgodio koncert da bi Partizan mogao igrati Euroligu

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

KK PARTIZAN objavio je kako je s pjevačem iz Bosne i Hercegovine Dinom Merlinom riješio pitanje oko termina u Stark Areni. Dino Merlin je trebao 17. studenog imati koncert u Beogradu, ali ga je odgodio za dan kasnije kako bi Partizan mogao igrati protiv Albe Berlin u Euroligi. Pročitajte Partizanovo priopćenje:

"KK Partizan će u 9. kolu Eurolige dočekati berlinsku Albu u nepromijenjenom terminu, 17. studenog! Nakon osvajanja ABA lige i plasmana u doigravanje najkvalitetnijeg europskog natjecanja u sezoni za nama, crno-bijeli se uveliko pripremaju za izazove koje sa sobom nosi sezona 2023./2024.

Jedan od izazova logističke prirode, bila je organizacija utakmice 9. kola Eurolige koja će se odigrati 17. studenog u Stark areni. U terminu odigravanja ove utakmice bio je zakazan koncert Dine Merlina koji će upravo u Beogradu započeti svoju koncertnu turneju.

Menadžment umjetnika iz Sarajeva je još prije nekoliko mjeseci kontaktirao menadžment Stark arene i daleko prije objavljivanja termina odigravanja utakmica Eurolige u sezoni 2023./2024., potpisao ugovor o održavanju koncerta 17.11. i za taj termin platio naknadu.

"Zahvaljujemo se Dini Merlinu na inicijativi"

Ipak, kako je nakon objave termina odigravanja mečeva u okviru najkvalitetnijeg kontinentalnog natjecanja postalo jasno da dolazi do preklapanja i da će se jedan događaj morati održati u drugom terminu ili na drugoj lokaciji.

Saznavši za situaciju, svjestan da je Arena dom u kojem Partizan igra svoje utakmice na domaćem terenu, sam Edin Dervišhalidović (Dino Merlin) je bez oklijevanja predložio pomjeranje termina svog koncerta za 18. studenog, kako ne bi ugrozio odigravanje važne utakmice Crno-bijelih protiv Albe u Euroligi.

KK Partizan se ovim putem zahvaljuje Dini Merlinu na inicijativi koja je dovela do brzog i efikasnog rješenja na obostrano zadovoljstvo."

Pročitajte više