Direktor Juventusa: Allegri ne ide u Chelsea, on je naš

Foto: Guliver Image/Getty Images

ROMAN ABRAMOVIČ traži dugoročno rješenje na klupi svoje igračkice otkako je otkaz dobio Jose Mourinho. Odmah po imenovanju Guusa Hiddinka bilo je rečeno kako je Nizozemac na Stamford Bridge došao u ulozi vatrogasca, koji treba spasiti što se spasiti da i plan je bio da u klubu ostane do ljeta.
 
Dakle, Chelsea po hitno mora pronaći stručnjaka koji će klub vratiti u vrh engleskog i europskog nogometa, a prvi pik bogatog Rusa trener je Juventusa Massimiliano Allegri.
 
Abramoviča su oduševili rezultati koje Allegri ostvaruje sa Starom damom, a navodno ni Talijan ne bi imao ništa protiv da se preseli na Otok. Ipak, direktor Juventusa Giuseppe Marotta nema namjeru pustiti svog trenera.
 
''Slijedi nam ključan dio sezone i moramo ostati fokusirani na to. U svakom slučaju, ugovori na papiru nisu toliko važni kao što su dogovori i odnos s ljudima. Želimo nastaviti suradnju s Allegrijem i imamo sve uvjete za to'', rekao je Marotta.
 
Talijanski mediji su već preselili Allegrija u London dodavši kako je Talijan već počeo učiti engleski jezik, no i sam Allegri odbacuje te špekulacije rekavši kako je zadovoljan u Torinu.
 
''Jedino o čemu razmišljam je naslov prvaka, Kup Italije i Liga prvaka. Imam ugovor do 2017 i osjećam se odlično u Juventusu'', rekao je Allegri pa se osvrnuo na brojne priče oko Chelseaja:
 
''Tako je to kad trenirate klub kao što je Juventus. Čast mi je da me se veže sa Chelseajem, no u Torinu mi je odlično i moja je obaveza da dam sve od sebe da s Juventusom napravim što je moguće bolji rezultat.''
 

Pročitajte više